ご近所物語 1



[Reading] ➿ ご近所物語 1 By Ai Yazawa – E17streets4all.co.uk Popular Books, ご近所物語 1 Author Ai Yazawa This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book ご近所 Popular books, ご近所物語 Author Ai Yazawa This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book ご近所物語 , essay by Ai Yazawa Is now on our website and you can download it by register what are you waiting for? Please read and make a refission for you.ご近所物語 1

矢沢 あい is a Japanese manga author Her pen name comes from Japanese singer Eikichi Yazawa, of whom she is a fanYazawa started her manga publishing life in ; throughout years of publishing, she wrote over ten series on Ribon magazine While most of her manga continues to be published in Japan by Shueisha, publishers of Ribon and Cookie in which Nana is serialized, series like Paradise Kiss now appear in other magazines such as Zipper, published by ShodenshaYazawa's most famous manga include Tenshi Nanka Ja Nai I'm Not an Angel, Gokinjo Monogatari Neighborhood Story, Paradise Kiss, and Nana In , she was awarded the Shogakukan Manga Award for Nana Some of her manga works were made into anime, and live action moves tooYazawa's works are most popular among women and young girls The storylines generally are centered on young women and their relationships, something with which her young fanbase identifies The characters are always very stylish, and she is known especially for her hip sense of fashion Yazawa herself attended a fashion school after high school but did not complete her studies there Another key point is her strikingly unique, often rebellious characters, who tend to be juxtaposed against the traditional onesShe has also published three artbooksWorks in chronological order nenme Love Letter Kaze ni Nare! Escape Ballad Made Soba ni Ite , volumes Marine Blue no Kaze ni Dakarete –, volumes Usubeni no Arashi Tenshi Nanka Ja Nai –, volumes Gokinjo Monogatari –, volumes Kagen no Tsuki –, volumes Paradise Kiss –, volumes, published by Shodensha Nana –ongoing, volumes on hiatus Princess Ai –, volumes character designs only.

Paperback  ì ご近所物語 1 PDF/EPUB ò
  • Paperback
  • 197 pages
  • ご近所物語 1
  • Ai Yazawa
  • Japanese
  • 11 August 2017
  • 9784088538204

10 thoughts on “ご近所物語 1

  1. says:

    i'll never understand why people always went on and on about nana when this beauty was right there too!!!!!

  2. says:

    I wish I'd read this before I read ParaKiss, because the whole thing is a little anticlimactic when you know the ending.

  3. says:

    فكرتني جدا بباردايس كيس، البداية واعدة جدا والكوميدي يعطيني احساس بالألفة ويذكرني بنانا 3>

  4. says:

    This was a lot harder to read than I thought it would be and most certainly the hardest manga I've attempted to read in Japanese, so I only think I followed about 70% of what was going on.
    From what I coudld tell, it was a great story, and I would like to read more when my Japanese understanding improves.
    It reminded me a lot of NANA, which makes sense as the author is the same. I'm going to read this again in a few months and hopefully have a better grasp on it, however, I should probably stick to manga that's less text heavy for now.

  5. says:

    Had to fill my Nana void somehow way back when, so I found the prequel to ParaKiss on the internet.

    I remember enjoying it very much.
    lol my reviews for manga I read years ago are quality, right?

    Just doing this to have some kinda record of manga I read, and include whether I enjoyed it or not at least... because obviously so many people are going to read this and be curious. /s

  6. says:

    Le plaisir de relire des mangas et particulièrement de retrouver le coup de main de Ai Yazawa, en tant que fan absolue de Nana, je suis ravie d'enfin pouvoir découvrir Gokinjo que je n'avais pas eu l'occasion de trouver encore mais c'est chose faite grâce à la nouvelle médiathèque de mon village woooot !

    Je vous conseille aussi Paradise kiss qui est une suite si on veut de ce manga :)

  7. says:

    やっと一巻読み終わった。😂 イラストが可愛かった (特にクロちゃん)!話はあまり進んだ気がしないけどなんとなく続きを読んでみたい。

  8. says:

    Sebenarnya aku sudah sering bgt melihat komik2 Yazawa-sensei lalu-lalang di forum manga ataupun GR. Dan rata2 karyanya dia itu populer semuanya, dari yg judulnya Nana, Tenshi Nanka ja Nai, Paradise Kiss dan Gokinjo Monogatari ini. Tapi krn aku kurang suka dgn gaya gambarnya yg serupa monkichi itu, haha, dgn tangan dan kaki panjang kurus bak lidi, aku selalu melewatkan karya sensei. :p Tapi akhirnya kubaca Gokinjo dulu soalnya setelah nyobain 1 chapter Nana itu aku kayanya blm mood bacanya apalagi ceweknya pacaran ama suami org...-___- dan setelah baca review org tentang heroine dari Tenshi Nanka ja Nai itu aku jadi ilfil duluan, tapi mungkin bakal kucoba suatu saat kalo udah ga ada bacaan lain yg lbh bagus. So, aku mulai yg Gokinjo ini krn ini prekuel dari Paradise Kiss. Jadi harus baca Gokinjo dulu.

    Menurutku ceritanya sebenarnya simpel bgt, tentang kehidupan cinta anak2 yg sekolah di bidang fashion. Tokoh utamanya si Mikako itu termasuk tipe yg sulit mengekspresikan perasaannya dan sbnrnya dia suka sama Tsutomu cowok tetangga sebelahnya (yg juga suka dia), tapi kedua2nya susah jujur sama perasaan masing2 awal2nya dan ujung2nya jadi sering salah paham terutama gara2 Mikako yg suka berpikiran macam2. Mikako mungkin termasuk salah satu cewek yg serba 'kurang' dalam sifat dan rupanya, tapi aku suka krn dia itu begitu 'real' seperti remaja umumnya dan entah kenapa dia itu 'cute' bgt, bukan krn pakaiannya yg cute, hahaha. Yg pasti dia bukan heroine yg nyebelin abis, dan untungnya denial dia ga pake lama, di vol 2 nanti dia akhirnya berani jujur dan mau berubah, coba kalo dia terus denial dan sensei bikin drama berkepanjangan sampe lebih dari 5 vol yg isinya kesalahpahaman melulu tuh bisa bikin aku gondok dan muak liatnya. So inilah yg kusuka dari ceritanya, di vol 2 ntar Mikako akhirnya jadian dgn Tsutomu, ga pake lama kan, toh dua2nya udah saling suka, tinggal bilang aja. Dan masih ada kisah cinta teman2 mereka juga, tapi aku lebih suka liat Mikako x Tsutomu biarpun mereka udah jadian, soalnya mereka serasi dan cute bgt, hehehe. Di vol 2 chap 9 dan 10 itu aku sampe iri setengah mati sama Mikako krn Tsutomu begitu sweeetttt sama dia. *fangirling hard!!!* XDDD OMG, cewek mana yg ga seneng kalo dpt surprise seperti itu dari gebetannya! XDD
    Ah, ga heran deh kenapa komik ini bisa populer biarpun artwork-nya tdk begitu bagus. Ceritanya ringan dan lucu, tapi juga bisa bikin aku nangis setelah sibuk ketawa sebelumnya. Banyak juga cewek dan cowok yg patah hatinya dalam komik ini, bikin aku ikutan sedih sama mereka, bingung sebaiknya mereka jadian sama siapa, kalo yg ini jadian dgn yg itu, kasian dgn yg patah hati, semua karakter dlm komik ini tuh ga ada yg jahat sama sekali.

    Sebenarnya gaya gambarnya itu menurutku rada mirip Gals!, dan aku kurang suka dgn cerita Gals, ceritanya sih tentang para kogal yg fashionable dgn sepatu platform super tebal mereka dan jadian dgn cowok ganteng yg masuk majalah blablabla. Memang sangat informatif sih krn berkat Gals! aku jadi tau kogal itu yg gimana, haha. Tapi entah knp dlm ingatanku itu kayanya menurutku ceritanya secara keseluruhan ya lumayan sajalah, haha.

    Nah, Gokinjo ini mirip dengan Gals! tuh dari segi fashion-nya, yg sangat unik dan enak dipandang mata, sangat menginspirasi juga. :) Aku terutama suka bgt dengan semua baju2nya Mikako, sangat imut semuanya, hehe. Dan, baca Gokinjo ini bikin aku langsung teringat sama street fashion org Jepang di distrik Harajuku di Tokyo yg selalu kuliat di page Tokyo Fashion. Gaya fashion mereka begitu original dan unik, sangat imaginatif dan ekspresif dan mendobrak peraturan yg ada. :) Melihat Mikako cs yg begitu semangat merancang dan menjahit baju dan boneka, tanganku juga jadi ikutan gatal buat ngelanjutin para DIY yg tertunda-tunda. Sebenarnya sih tertunda-tunda krn malas pergi cari bahannya di Pasar Baru sih, jauh soalnya dari tempatku, dan aku sudah lelah jadi ikan asin di halte busway Harmoni, kalo naik taxi mahalnya luar biasa dan jadinya ongkos transport jatuhnya lebih mahal dari barang yg dibeli. X(

    Anyway, aku baru kelarin 3 vol dari seri ini, jadi blm tau apakah nanti ke belakangnya aku jadi bosan atau sebel atau gimana, tapi sejauh ini hingga vol 3 sih aku malah tambah suka sama ceritanya, dari vol 2 ke vol 3 itu ratingnya terus bertahan di 5 bintang. :)

  9. says:

    Wooooaaaaa...it's been a long time I didn't read manga, especially Shouju Manga... well, I read Case Closed but that's it.

    I could say that the last Shouju Manga I've read is Cardcaptor Sakura... haha... whatever... you can laugh in my face... I know Cardcaptor Sakura is soooooooo yesterday, and I've read them when I was still in High School... it's like 14 years ago...

    It happened not because I don't like manga, but I don't know. There's too much book in this world that I think I should read and there's even much more manga out there... hehe... I mean, when you read one book, then you could finish it right away. But with Manga, you need more than just one book to finish the story. Example is Case Closed a.k.a Detective Conan, I have no idea when this story will reach the last, perhaps when my future children are also going asking the same question.

    However, this Ai Yazawa's Gokinjo Monogatari just appeared in my Goodreads home page and I was just like... what the heck, I'm boring, this Agronomy Translation job is killing me slowly and Rainbow Rowell's Fangirl I've been reading is not helping either... so... I shake hand for the first time with Mikako... and I love her right away... ^^

    e

  10. says:

    Alors que son ami d’enfance, Yamaguchi Tsutomu, commence à fréquenter la jolie Mariko, Mikako Kôda se retrouve complètement perdue dans les sentiments qu’elle éprouve.

    Si le dessin des vêtement n’est pas encore au niveau qu’Ai Yazawa atteindra plus tard, on reconnaît tout de même très bien son style dans les visages des personnages et dans le thème de l’environnement choisi pour l’histoire.

    C’est du shojo et c’est très convenu mais, outre le petit couple principal, j’ai eu un gros coup de cœur pour le duo entre Mariko et Yûsuke, que l’auteur a su rendre attachants.
    Alors qu’il aurait été facile qu’ils ne soient là que pour servir d’obstacle à la relation entre les héros, elle a réussi à les développer et à leur donner des sentiments pour faire en sorte qu’on les comprenne et les apprécie pour eux mêmes.

    Et puis dans la catégorie personnage secondaire, il y a Toku, le gérant de bat qui est totalement adorable.

    Comme j’ai déjà lu Paradise Kiss, je connais la fin de cette histoire, mais ça ne m’empêchera pas de continuer à lire la suite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *