Morgenlandet[Download] ➹ Morgenlandet By Lene Kaaberbøl – E17streets4all.co.uk Morgenfolket bor i en verden, der lukker sig omkring dem, trygt og godt En dag kommer der en mand til dem, en n gen stakkel uden navn, uden sprog, uden erindring, og vanskabt til og med Stor og bred o Morgenfolket bor i en verden, der lukker sig omkring dem, trygt og godt En dag kommer der en mand til dem, en n gen stakkel uden navn, uden sprog, uden erindring, og vanskabt til og med Stor og bred og m rkh ret er han, hvor Morgenlandets mennesker er spinkle og gyldne af h r og hud og blodDen fremmede kommer til at k mpe for sin ret til at v re menneske blandt andre mennesker og for at styre de skabende og del ggende kr fter, han gemmer i sit eget s nderrevne sind For Morgenlandet er en roman med magiske og eventyrlige dimensioner, der ikke er af denne verden.Morgenlandet

Jeg kom til verden p Rigshospitalet i K benhavn d Overl gen var i kjole og hvidt han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag men min s ster siger, at det er da ikke noget, hendes f dselsl ge var i islandsk nationaldragt Nogen vil mene at det s ledes allerede fra starten var klart at jeg var et ganske s rligt barn Andre vil sikkert p st at min mor bare var god til at skabe pludselige gyn kologiske kriserJeg blev alts f dt i K benhavn, men det m nok betragtes som en fejl, for min for ldre er jyske, min opv kst foregik i Jylland mestendels i Malling ved rhus , og jeg betragter mig i dag som eksil jyde p Frederiksberg, p det mine jyske venner omtaler som Dj vle en Sj llandJeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg n ede ud over Ole s en so stadiet Som hestetosset teenager skrev jeg b gerne om Tina og hestene de to f rste udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten Som rig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til h jre for regnbuen eller M lkevejen, og under alle omst ndigheder et p nt stykke fra den asfalterede danske virkelighedI dag, cirka b ger senere, er jeg stadig lige s h bl st vild med at skrive som jeg altid har v ret Og selv om jeg har v ret en lille smuttur i krimi land og skrevet en kriminalroman for voksne l s mere p ninaborg hvis du har lyst s er jeg bestemt stadig b rnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter Personal Name Lene Kaaberb l Born , in Copenhagen, Denmark Education rhus University, degree English, drama Hobbies and other interests Playing pentanque Addresses Office Phabel Plott ApS, Laksegade , St, DK Copenhagen K, Denmark Career Novelist Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher Phabel Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer Honors Awards Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, , for five WITCH series novels.

  ì Morgenlandet PDF ò
  • 367 pages
  • Morgenlandet
  • Lene Kaaberbøl
  • Danish
  • 13 October 2017
  • 8758304681 Edition Language Danish Other Editions None found All Editions

10 thoughts on “Morgenlandet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *